Bestuur

Bestuur

Het bestuur van D66-GroenLinks Horst aan de Maas heeft als taak het zorgdragen voor alle randvoorwaarden die nodig zijn om onze fractieleden, plusfractieleden en wethouders haar politieke werk goed te kunnen laten in overeenstemming met de uitgangspunten van D66-GroenLinks  Dat houdt in dat het bestuur:

 • Contact met de leden onderhoudt, inventariseert wat hun deskundigheid is en interesses zijn.
 • Een open debat bevordert in de diverse geledingen.
 • Besloten en openbare themabijeenkomsten organiseert over actuele politieke onderwerpen.
 • Het functioneren van fractie , plusfractie en haar wethouders volgt, bewaakt en zo nodig verbetert door teambuilding, scholing e.d.
 • Bewaakt en bevordert dat actuele politieke keuzes steeds verbonden zijn met een ‘stip op de horizon’, met dat wat we uiteindelijk willen bereiken. We proberen dat in het politieke debat steeds naar voren te brengen; de relatie met het nu en de toekomst, tussen wat haalbaar is en wat onze idealen zijn.
 • Bevordert dat raadsvoorstellen worden tegemoet getreden vanuit een kritische houding, waarbij we voortdurend op zoek blijven naar oplossingen en constructieve voorstellen.
 • De financiële situatie bewaakt en hierover jaarlijks verantwoording aflegt in de Algemene Leden Vergadering.
   

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

 • Henk Kemperman, voorzitter
 • Truus van der Sterren, secretaris
 • Niels Verbeek, penningmeester
 • Stijn van den Munckhof
 • Ben Timmers

 

Henk Kemperman

#8

Henk Kemperman

79 jaar Horst

Ben Timmers

#23

Ben Timmers

62 jaar Kronenberg

Stijn van den Munckhof

#12

Stijn van den Munckhof

21 jaar Horst

Niels Verbeek

#13

Niels Verbeek

23 jaar Grubbenvorst

Vertrouwenspersonen

 

In elke gemeenschap, organisatie of politieke partij is het waarborgen van het welzijn en de veiligheid van individuen van het grootste belang. Vertrouwenspersonen spelen hierbij een centrale rol. Ze bieden een luisterend oor voor leden om hun zorgen, problemen en andere moeilijkheden te delen. Binnen D66+Groenlinks zijn er twee vertrouwenspersonen waar contact mee opgenomen kan worden. Voor directe hulp zijn Dorine van Hout en Margot van den Beuken beschikbaar om naar je te luisteren en je te helpen bij het vinden van passende oplossingen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen; jouw welzijn is onze prioriteit.

 

Margot van den Beuken

Mijn naam is Margot van den Beuken en ik ben 52 jaar. Ik woon in Sevenum, samen met mijn man Martijn en twee zoons: Jules (18) en Niels (16). Ik heb lange tijd in Rhenen gewoond en ben sinds 6 jaar terug naar mijn roots: Sevenum. 
Ik heb een achtergrond in Facility management (consumer affairs) en communicatiewetenschap. Ik ben voornamelijk werkzaam geweest in maatschappelijke organisaties, zoals Diabetesvereniging Nederland en Ziekenhuis Rivierenland. Daarnaast heb ik vier jaar een eigen bedrijf gehad. Met onze verhuizing naar het zuiden, ben ik hiermee gestopt.
Op dit moment  ben ik communicatieadviseur bij gemeente Venlo en in die rol verbonden aan het sociaal domein. Ik heb dus wel enige ervaring met het politieke krachtenvelden. 
Het welzijn van de mens staat bij mij zowel binnen als buiten mijn werk,  centraal. Mensen in hun kracht zetten, daar ga ik voor.  Ik ben een echte teamplayer, met een open oog naar de wereld. Een levensgenieter, meedenker, beelddenker en vertaler, met een luisterend oor zonder oordeel. 
De ervaring leert dat mensen makkelijk contact met me leggen, zich veilig voelen en hun verhaal te delen. Als vertrouwenspersoon hoop ik dat ook te kunnen bieden aan mensen die mij in vertrouwen nemen: Ik hoop iedereen zich gehoord en veilig voelt en weet dat alles wat verteld wordt ook binnenskamers blijft. En dat we samen waar nodig, met een open blik kunnen zoeken naar  oplossingen. 

Bereikbaarheid

Als vertrouwenspersoon ben ik te bereiken via:

Met bellen ben ik vaak minder goed direct bereikbaar, dus mailen of appen is het snelst. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Het vervolg wordt in overleg met jou vorm en inhoud gegeven. Daarin ben ik flexibel, wat het best bij jouw behoefte past. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek, omdat ik dan een completer beeld krijg door wat ik zie, hoor en voel. Er is meer verbinding. 

 

Dorine van Hout

Mijn naam is Dorine van Hout – van Rooij en ik ben 63 jaar. Ik woon in Helmond met mijn man Rik. Ik heb een zoon en een dochter die inmiddels op zichzelf wonen. Ik ben ruim 39 jaar werkzaam bij UWV (en rechtsvoorganger GAK). Binnen UWV heb ik diverse functies vervuld en nu ben ik ruim 4 jaar als beleidsadviseur arbeidsdeskundige werkzaam op het hoofdkantoor. Daarnaast ben ik 1 dag per week als regionaal arbeidsdeskundige werkzaam en beweeg ik me in de samenwerking tussen UWV en gemeentes en andere stakeholders op het gebied van de sociale zekerheid. In die hoedanigheid heb ik veel contacten met diverse gemeenten in zuidoost Brabant.
Mijn motto is altijd geweest ‘Niemand thuis op de bank’. Iedereen faciliteren om naar vermogen te participeren in onze maatschappij vind ik heel belangrijk. Geef mensen het vertrouwen en de tools en zet ze in hun kracht. Daar wordt iedereen een blijer mens van.
Ik hoop als vertrouwenspersoon een veilige plek en een luisterend oor te zijn om je ervaringen te delen. Samen te kijken welke stappen we kunnen of moeten zetten om ervoor te zorgen dat je gehoord wordt en je je weer veilig kunt voelen binnen de partij.
Met bellen ben ik vaak minder goed direct bereikbaar, dus mailen of appen is het snelst. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Het vervolg wordt door jou bepaald. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijk gesprek, omdat ik denk dat dat het gevoel van veiligheid versterkt. Samen zoeken we naar een oplossing.

Bereikbaarheid

Je kunt me het best bereiken via:

 • email: dvanhout@live.nl
 • appen (of bellen als het dringend is) op nummer 06-11420711